RLGA asigura consiliere in materie civila pentru societati comerciale si persoane fizice atunci cand intervine necesitatea incheierii unui contract, cand apar situatii conflictuale decurgand din executarea unor contracte, dar si atunci cand exista interesul protejarii drepturilor clientilor de riscuri comerciale, conflicte si chestiuni inerente nedorite in mediul de afaceri.

Avocatii nostri vor pune in aplicare in tratarea problemelor dumneavoastra anii de experienta juridica acumulata in materie comerciala, astfel incat sa fim in masura sa raspundem cerintelor dumneavoastra specifice.

Ne propunem sa avem o contributie continua in afacerea dumneavoastra asigurand consiliere care are in vedere imaginea strategica si de ansamblu a intregii afaceri.

RLGA asigura consultanta de specialitate oferind solutii legale pentru o gama larga de contracte cum sunt:

  • Contractele de vanzare-cumparare comerciala
  • Contractele de leasing si imprumut comercial
  • Contractele de reprezentare sau management
  • Contractele de lucrari si antrepriza
  • Contractele de locatiune comerciala
  • Contractele de furnizare marfuri si servicii

Totodata, atunci cand apare posibilitatea prevenirii sau stingerii unui litigiu aflat pe rolul instantelor de judecata si cand interesul Clientilor o impune, RLGA ofera sprijin in redactarea de concepte de tranzactii pe care Clientul si partea adversa le pot incheia pentru aplanarea conflictului in mod amiabil, cu costuri minime pentru partile litigante, tranzactiile putand fi incheiate in mod legal inclusiv in faza executarii silite.