RLGA este infiinţata in anul 2014, fiind rezultatul colaborarii indelungate si a fuzionarii mai multor cabinete de avocatura, infiintate incepand cu anul 1995, cu o bogata experienţa in principalele ramuri de drept.

 

Initiativa infiintarii societatii apartine d-nei Profesor Universitar Doctor Gabriela Raducan, avand doi parteneri asociati, toti cu expertiza recunoscuta, atat in dreptul privat, cat si in dreptul public. Totodata, echipa RLGA este formata din avocati specializati, pregatiti sa raspunda solicitarilor clientilor, toti provenind de la facultati de drept de renume, care au vocatie si pasiune pentru domeniul juridic.

 

Suntem o echipa integrata si adaugam valoare in ceea ce facem, astfel incat gasim calea catre succes chiar si acolo unde problemele par de nerezolvat.

 

Stim sa ascultam si sa intelegem problemele, identificand intotdeauna solutiile legale adecvate fiecarui caz in parte. Aceasta abordare permite construirea unor relatii apropiate fata de client, bazata pe incredere si seriozitate.

 

Activitatile RLGA se defasoara atat la Sediul central din Bucuresti, cat si la Sediul secundar din Londra. Unul dintre partenerii asociati isi desfasoara activitatea la Londra, pentru a raspunde cerintelor specifice minoritatii romanesti din Marea Britanie, respectiv persoanelor care se confrunta cu probleme juridice in viata familiala, sociala, dar si de afaceri.

 

Intreaga noastra activitate este realizata cu creativitate, profesionalism, competitivitate, talent si dedicatie. Scopul nostru este sa depasim asteptarile si sa dovedim zilnic ca serviciile exceptionale si grija fata de client constituie regula, iar nu exceptia.