Echipa noastra are experienta in toate aspectele de drept societar, in special in domeniile de interes ridicat ale acestuia cum sunt fuziunile, achizitiile, lichidarile si acordurile privind actiunile precum si asocierile de tip joint ventures.

Anii de experienta in domeniu ne-au aratat ca succesul nostru s-a fundamentat in principal pe intelegerea profunda a nevoilor Clientilor nostri, carora le-am furnizat nu doar servicii juridice, dar si chiar opinii legale specializate, de multe ori cu valoare stiintifică.
Astfel, reușim să cream un mediu pozitiv de lucru fundamentat pe colaborare si incredere, folosind cazuistica concreta in discutiile cu Clientii nostri.
Suntem orientati sa atingem excelenta in tot ceea ce facem, atat pentru partenerii nostri, dar si pentru compania noastra.

Suntem responsabili pentru angajamentele noastre si cu ajutorul inaltei calificari profesionale a specialistilor nostri oferim rezultatele cele mai bune prin raportare la solutiile legale care pot fi identificate in situatii particulare.

De-a lungul timpului, mii de parteneri ne-au preferat altor societati de avocatura, întrucat la noi au intalnit un mediu de lucru sigur si predictibil.

Serviciile juridice furnizate de RLGA in materia dreptului societar au ca scop principal, prevenirea aparitiei riscurilor juridice in activitatea societatilor, si secundar, solutionarea problemelor in cele mai avantajoase conditii pentru Clienti in cazul producerii riscurilor comerciale asumate.

Pe langa consilierea juridica generala privind activitatea curenta a societatilor, pe care o furnizam clientilor, persoane juridice, mai oferim servicii juridice specializate legate de:

  • Negociere de contracte, acorduri cadru intre actionarii societatii comerciale, contracte intre societate si manageri;
  • Modificarea formei de organizare a societatilor, modificarea structurii actionariatului, modificarea capitalului social la societati de capitaluri si societati de persoane;
  • Memorandum-uri adresate autoritatilor publice sau institutiilor de resort;
  • Intocmiri de acte constitutive pentru societati comerciale, hotarari ale organelor de conducere individuale sau colective;
  • Consultanta in ceea ce priveste organizarea in conditii de legalitate a adunarilor societare, conditii de validare a hotararii adunarii generale a asociatilor, elaborarea regulamentelor interne ale societatii si asistenta juridica pentru implementarea acestora;
  • Consiliere privind restructurarea societatii, incluzand proceduri de fuziune/divizare si achizitii, joint-ventures si reorganizari;
  • Asistenta si reprezentare juridica pentru persoanele interesate sa cumpere sau sa preia o societate ca afacere sau doar active ale acesteia, scop in care lucram alaturi de alti specialisti in domeniul fiscal si financiar-bancar (contabili, companii de audit, alti consultanti);
  • Consultanta, asistenta si reprezentare juridica in materie de Retail Consulting & Litigii;
  • Proceduri de recuperare a creantelor pe calea Ordonantei de plata, a Tranzactiilor judiciare si a procedurilor de mediere.