RLGA acorda servicii de asistenta si reprezentare juridica in litigii pentru societati mari si mijlocii, precum si servicii de consultanta juridica, in chestiuni legate de impozitul pe profit si taxa pe valoare adaugata, accize si alte obligatii fiscale.

 

Consultanta si asistenta juridica in domeniul fiscal este esentiala si aduce Clientului nenumarate beneficii pe termen mediu si lung. De aceea, echipa noastra de consultanti va poate oferi recomandari in domeniul fiscal pentru ca administrarea oricarei societati comerciale sa poata fi asigurata corect, cu respectarea multitudinii de reguli si regulamente, toate acestea in scopul unei bune administrari a costurilor.

 

Rezolvarea problemelor fiscale si contabile intampinate de clientii nostri, fie ca privesc verificarea inchiderii corecte a unor situatii contabile, fie determinarea corecta a obligatiilor de plata cu privire la impozite si taxe, evitarea dublei impozitari, sau asistenta juridica pentru realizarea de expertize extrajudiciare sau judiciare din perspectiva legislatiei fiscale si contabile, reprezinta preocuparea noastra curenta.

 

Specialistii RLGA acorda consultanta Clientilor cu privire la aspecte legate de investitiile in Romania, la structurarea si temporizarea acestor investitii din perspectiva impozitului pe profit, precum si a impozitului pe dividende si a regulamentelor de impozitare impuse de legislatia locala, putand totodata asista Clientii in relatia cu autoritatile fiscale, pe durata inspectiilor fiscale.

 

Totodata, echipa noastra poate face recomandari privind fuziunile, divizarile si restructurarile societatilor de capitaluri.