Avocatii RLGA au o experienta vasta in domeniul restituirii proprietatilor confiscate abuziv de catre regimul comunist în perioada 1945-1989, experienta dobandita ca urmare a unei activitati continue si consecvente prin reprezentare în cadrul procedurilor administrative şi litigioase. Oferim servicii juridice de cea mai inalta calificare pentru o solutionare cat mai prompta si facila, a cererilor formulate in baza Legii nr. 10/2001, a Legii nr. 247/2005 si a celorlalte legi speciale cu efect reparatoriu, indiferent de stadiile de solutionare.

 

Serviciile RLGA includ, in principal:

  • asistenta si reprezentare in fata primariilor, prefecturii, ANRP (Comisia Natională pentru Compensarea Imobilelor) sau a altor entitati juridice, in cadrul procedurilor administrative de retrocedare a proprietatii ori de compensare sau validare a propunerilor de acordare a despagubirilor:
  • asistenta si reprezentare juridica in provecedurile de emitere a titlurilor de plata aferente dosarelor de optiune, pentru titluri de despagubire emise de Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor;
  • reprezentare juridica in litigiile privind procesul de retrocedare a proprietatilor sau acordare de masuri compensatorii;
  • consultanta si servicii de specialitate cu privire la procedura ce se desfasoara in fata Curtii Europene a Drepturilor Omului.

 

Serviciile RLGA se adreseaza si persoanelor care au deja un titlu de despagubire dar care nu au beneficiat inca de masurile compensatorii inscrise pe titlul de despagubire, dar si persoanelor care nu cunosc numarul de inregistrare al dosarului de despagubiri la Autoritatea Nationala de Restituire a Proprietatilor.