In ultima vreme, sunt intalnite tot mai des situatii in care anumite persoane devin interesate de valorificarea unor oportunitati de dobandire a anumitor bunuri sau drepturi, cu scopul de a-si spori valoarea patrimoniului.

Este vorba despre situatiile in care persoanele fizice sunt dispuse sa afecteze pe termen mediu si lung lichiditati financiare achizitiilor in domeniul imobiliar(terenuri, case) pentru bunuri care prezinta potential de dezvoltare.

Uneori schimbarea adresei de rezidenta a unei persoane fizice si relocarea acesteia pe teritoriul Romaniei implica achizitionarea de catre aceasta a unei noi proprietati, pas care implica multa pierdere de timp si, nu de putine ori, asumarea unor riscuri investitionale.

In aceaste situatii, este nevoie in prealabil de o analiza atenta sub aspect juridic a investitiilor care urmeaza a fi efectuate pentru evitarea riscurilor semnificative care s-ar putea naste odata cu dezvoltarea investitiei, precum si pentru evitarea oricarui risc cu potential litigios.

In acest sens, in scopul unei corecte informari a Clientilor si a evitarii asumarii de catre acestia a unor riscuri semnificative, RLGA ofera servicii de consultanta specializata cu privire la regimul juridic bunurilor care urmeza sa faca obiectul investitiei, la actele juridice necesare a fi intocmite in prealabil transferului de proprietate, precum si la procedurile legale oblogatorii de inregistrare a drepturilor dobandite.

Suplimentar, echipa RLGA poate asigura asistenta juridica a Clientilor la momentul semnarii documentelor prin care se efectueaza transferul dreptului de proprietate si reprezentarea acestora in fata autoritatilor de stat, atunci cand transferul dreptului de proprietate implica astfel de demersuri.

Abordarea noastra este pragmatica si eficienta. Scopul nostru este dublu: de a reprezenta cu succes interesele Clientilor si de a asigura Clientii de faptul ca achizitia este completa si lipsita de riscuri.

Text suplimentar - nu stiu daca sa il mentinem?

RLGA ofera consultanta Clientilor care au intentia de a realiza investitii imobiliare de tip industrial sau real estate, serviciile noastre incluzand executia unor rapoarte de tip due-diligence efectuate in vederea achizitionarii de imobile terenuri si/sau constructii.

Tipurile de proprietati asupra carora putem acorda asistenta legala includ proprietati private, de stat sau mixte.

Abordarea noastra este practica si de un inalt nivel profesional, RLGA sprijinindu-si Clientii sa incheie afacerile repede si cu incredere.

In realizarea serviciilor de consultanta, avocatii nostri pot conlucra cu specialisti proprii sau recomandati de Clienti, precum si cu agentii imobiliari ai acestora, precum si cu autoritile locale si putand gestiona proiecte de orice marime.