Avocatii RLGA ofera consultanta in materia drepturilor de proprietate intelectuala, fiind pregatiti sa ofere Clientilor toate lamuririle necesare protectiei si conservarii acestor drepturi, subliniind alternativele cele mai avantajoase care servesc intereselor acestora.

Avocatii nostri asigura asistenta si reprezentarea Clientilor in derularea procedurilor in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci privind inregistrarea si reinnoirea marcilor in conformitate cu cerintele legale, exploatarea si comercializarea acestora, precum si a modelelor si desenelor industriale.

In calitate de reprezentant conventional, RLGA inregistreaza la autoritatile competente marcile (brand-urile) si modelele de produse sau servicii, prin aceasta procedura Clientii dobandind proprietatea intelectuala asupra acestora, ca element de baza al patrimoniului.

Avocatii nostri asigura consilierea Clientilor in probleme legate de confuzia intre marcile similare, verificarea marcilor deja inregistrate, protectia impotriva contrafacerii si a pirateriei ca si impotriva practicilor concurentiale neloiale.

Totodata, RLGA ofera consultanta in ceea ce priveste categoriile de drepturi conferite de detinerea unui drept de proprietate intelectuala, a modurilor de dobandire a acestui drept, precum si a modalitatilor de transmitere, a limitelor de exercitare si incetare a acestor drepturi.